Stránky

středa 15. května 2013

Okurkové rolky

Výtečný předkrm nebo jídlo na party. Inspirovala jsem se na Pinterestu. A využila medvědí česnek. Na krájení tenkých plátků okurky jsem použila keramickou škrabku. Nožem to nešlo ani náhodou, resp. šlo, ale byly to plátky pěkně tlusté, do kterých nešlo nic zabalit. Nakrájela jsem je nakonec do salátu.

Okurkové rolky

rovná salátová okurka
tvaroh
slanina
medvědí česnek nebo pažitka
sůl, pepř

Okurku pomocí škrabky nakrájíme na plátky. V míse smícháme tvaroh, opečenou slaninu nakrájenou na kousky, medvědí česnek pokrájený nahrubo, osolíme a opepříme.

Na konec plátku dáme trochu tvarohové směsi a srolujeme, aby lépe držely tvar, propíchneme párátkem.

Myslím, že co se týče náplně, fantazii se meze nekladou...

Žádné komentáře:

Okomentovat